18521_AJ021 – VILLAS – Cumbre del Sol

Costa Blanca Noord - Cumbre del Sol

ID: 18521_AJ021

Verkoop

VANAF:

2,720,000€

Privacybeleid*
fm logo 2024
Fm thuis in Spanje
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.
Algemene Voorwaarden - FMT Thuis in Spanje Real Estate

1. Gebruiksvoorwaarden

1.1 Door gebruik te maken van de website van FMT Thuis in Spanje Real Estate, stemt u in met deze algemene voorwaarden.

2. Privacy en Gegevensgebruik

2.1 FMT Thuis in Spanje Real Estate respecteert de privacy van haar gebruikers. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen, opslaan en gebruiken van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.

2.2 De verstrekte e-mailadressen kunnen worden gebruikt om informatie te delen over woningen en vastgoeddiensten in Spanje. Indien gebruikers dit niet wensen, kunnen ze een e-mail sturen naar sales@fmthuisinspanje.

3. Inhoud en Aansprakelijkheid

3.1 De informatie op de website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. FMT Thuis in Spanje Real Estate is echter niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden of verouderde informatie.

3.2 FMT Thuis in Spanje Real Estate behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

4. Intellectuele Eigendom

4.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website en de inhoud ervan behoren toe aan FMT Thuis in Spanje Real Estate.

4.2 Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van FMT Thuis in Spanje Real Estate materiaal van de website te kopiëren, verspreiden, of op enigerlei wijze beschikbaar te stellen aan derden.

5. Toepasselijk Recht

5.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

5.2 Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in Nederland.

Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden kunt u contact opnemen met FMT Thuis in Spanje Real Estate via [email protected]
Privacybeleid*