Koopproces

HOE GAAN WIJ VOOR U
AAN DE SLAG!

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

ORIËNTATIE FASE

Wensen Na de eerste fase van overwegen heeft u zich waarschijnlijk wel een idee gevormd van wat uw wensen zijn. Maar zijn deze ook te verwezenlijken? U kunt op het internet een groot aanbod van woningen in Spanje vinden. Maar welke woning past bij uw wensen en budget? Op onze website staat een groot deel van de woningen die wij u kunnen aanbieden. De informatie over de woningen op zich is vaak beperkt, omdat ook binnen een project woningen van elkaar kunnen verschillen.

De bijgevoegde foto’s zijn in de meeste gevallen van de showwoningen. Deze kunnen qua grootte en lay-out afwijken van de andere modellen. Het aanbod selecteren Van alle projecten die u aantreft op onze site kunnen wij u meer documentatie toesturen in de vorm van een gerichte brochure, een DVD of een weblink. Inventarisatie Bel ons gerust op met uw vragen, wij kunnen ons dan een beter beeld vormen van uw wensen! U kunt ook binnenlopen in onze showroom, waar onze verkoopmedewerkers u direct alle informatie kunnen geven.

Onze showroom is geopend op maandag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur. ’s Avonds en in het weekend werken wij op afspraak. Natuurlijk kunnen wij desgewenst ook een afspraak maken bij u thuis. Financiering Een inventarisatie van wensen en mogelijkheden heeft niet alleen betrekking op woningen.

Doelgerichte Keuze

Selectie In overleg met u wordt vastgesteld welke regio het best aansluit bij uw wensen, daarnaast is het belangrijk te weten naar wat voor type woning uw voorkeur uitgaat en welk budget u hiervoor in gedachten heeft. Wij laten u graag het aanbod zien dat het best aan uw wensen tegemoet komt.

Bezichtiging

Nadat u een keuze gemaakt heeft uit de Costa’s en de mogelijkheden wilt u natuurlijk ter plaatse gaan kijken. Wij maken graag van tevoren een afspraak voor u met één van onze medewerkers zodat deze u kennis kan laten maken met de omgeving en de door u geselecteerde projecten. Vanzelfsprekend is dit geheel kosteloos en vrijblijvend.

Financiëringsmogelijkheden

Graag geven wij u ook informatie met betrekking tot de financieringsmogelijkheden! Wij hebben contacten met diverse Spaanse banken en kunnen de aanvraag van een offerte voor u verzorgen.

Baukje de Vries

Heeft u vragen?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fmthuisinspanje.nl

    Compare

    Enter your keyword