Koopproces

HOE GAAN WIJ VOOR U AAN DE SLAG!

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

ORIËNTATIE FASE

  • Wensen: Na de eerste fase van overwegen heeft u zich waarschijnlijk wel een idee gevormd van uw wensen,  maar zijn deze ook te verwezenlijken? U kunt op het internet een groot aanbod van woningen in Spanje vinden, maar welke woning past bij uw wensen en budget? Op onze website staat een groot deel van de woningen die wij u kunnen aanbieden. De informatie over de woningen op zich is vaak beperkt, omdat ook binnen een project woningen van elkaar kunnen verschillen.
    De bijgevoegde foto’s zijn in de meeste gevallen van de showwoningen. Deze kunnen qua grootte en lay-out afwijken van de andere modellen.
  • Het aanbod selecteren: Van alle projecten die u aantreft op onze site kunnen wij u meer documentatie toesturen in de vorm van een gerichte brochure, een DVD of een weblink.
  • Inventarisatie; Bel ons gerust op met uw vragen, wij kunnen ons dan een beter beeld vormen van uw wensen! U kunt ook binnenlopen in onze showroom, waar onze verkoopmedewerkers u direct alle informatie kunnen geven.
  • Financiering: Een inventarisatie van wensen en mogelijkheden heeft niet alleen betrekking op woningen.

Onze showroom is geopend van maandag t/m donderdag tussen 10.00-16.00 uur. ’s Avonds en in het weekend werken wij op afspraak. Natuurlijk kunnen wij desgewenst ook een afspraak maken bij u thuis of via Zoom.

Doelgerichte Keuze

Selectie: In overleg met u wordt vastgesteld welke regio het best aansluit bij uw wensen, daarnaast is het belangrijk te weten naar wat voor type woning uw voorkeur uitgaat en welk budget u hiervoor in gedachten heeft. Wij laten u graag het aanbod zien dat het best aan uw wensen tegemoet komt.

Bezichtiging

Nadat u een keuze gemaakt heeft uit de Costa’s en de mogelijkheden wilt u natuurlijk ter plaatse gaan kijken. Wij maken graag van tevoren een afspraak voor u met één van onze medewerkers zodat deze u kennis kan laten maken met de omgeving en de door u geselecteerde projecten. Vanzelfsprekend is dit geheel kosteloos en vrijblijvend.

Financiëringsmogelijkheden

Desgewenst geven wij u ook informatie met betrekking tot de financieringsmogelijkheden! Wij hebben contacten met diverse Spaanse banken en kunnen de aanvraag van een offerte voor u verzorgen.

Bauke De Vries

Heeft u vragen?

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.
Privacybeleid*
fm logo 2024
Fm thuis in Spanje
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.
VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

Prijs

Prijs