[weglot_switcher]

La Zenia

VIND UW DROOMHUIS IN
La Zenia

La Zenia ligt aan de Costa Blanca Zuid net ten zuiden van de grote stad Torrevieja. Dit deel van de kust staat bekend als de Orihuela Costa. La Zenia is een klein maar druk toeristenoord aan het strand. Het heeft veel restaurants, bars, winkels en goede voorzieningen vanwege het grote aantal mensen dat hier het hele jaar door woont.

Er zijn veel Ierse bars waaronder de bekende Paddy’s. De meeste bars tonen Sky Sports en het is gemakkelijk om de hele dag een goed Engels ontbijt te vinden in een van de vele cafés en restaurants.

Deze uitstekende video hieronder toont videobeelden van La Zenia met de belangrijkste toeristische attracties, waaronder de stranden van La Zenia.

Waar is La Zenia en hoe kom je daar?

La Zenia ligt op ongeveer 40 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante. De luchthaven van San Javier Murcia ligt op slechts ongeveer 15-20 minuten naar het zuiden met goedkope vluchten van Ryanair.

De toegang tot La Zenia is goed met de autoroute AP-7 (tolsnelweg) die vanaf de luchthaven van Alicante naar beneden komt en naar het zuiden gaat naar de luchthaven Murcia San Javier. Ook de N-332 gaat rechtstreeks door La Zenia en deze gaat ook van de luchthaven van Alicante in het noorden helemaal naar beneden naar de luchthaven van Murcia San Javier in het zuiden. Ten zuiden van La Zenia ligt Cabo Roig, verder naar het zuiden liggen Campoamor, Pilar de la Horadada, San Pedro del Pinatar en La Manga.

Ten noorden van La Zenia ligt Playa Flamenca, Punta Prima, Residencia Los Altos en vervolgens Torrevieja.Voor accommodatie is er het monumentale La Zenia Hotel direct aan het strand, een viersterrenhotel.

Golf

La Zenia is een populaire uitvalsbasis van waaruit u kunt gaan spelen op de vele nabijgelegen golfbanen als u een pauze wilt nemen van de stranden.

De dichtstbijzijnde is de Royal Campoamor golfclub met de Las Ramblas de Orihuela golfclub en de Villamartin golfclub op slechts een klein eindje rijden – ongeveer 20 minuten.

Stranden in La Zenia en dingen om te doen en zien

De belangrijkste attractie van La Zenia zijn duidelijk de stranden die in baaien liggen, maar met het meest prachtige zand en ondiepe water, ideaal voor gezinnen.

Cala Bosque en Cala Cerrada zijn de meest bekende en populaire stranden van La Zenia. Het spreekt bijna vanzelf dat ze in de zomer erg populair en erg druk zijn.

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.