La Finca Golf

VIND UW DROOMHUIS IN
La Finca Golf

Plaatsen om te bezoeken

De prachtige stranden met blauwe vlag van Guardamar del Segura en La Zenia liggen op slechts 15 minuten rijden van het resort. Langs de kust kunt u een bezoek brengen aan het bruisende stadje Torrevieja en de nabijgelegen badplaatsen Pilar de la Horadada en Santa Pola.

Op slechts 30 minuten rijden ligt de prachtige lagune van Mar Menor en de La Manga-strip. De belangrijkste steden Murcia en Alicante liggen op ongeveer 40 minuten rijden.

Als u zich wilt onderdompelen in het traditionele dorpsleven, is een bezoek aan het naburige Algorfa en de dorpen Almoradi en Los Monteinsos aan te raden.

Minder dan een uur rijden zijn de belangrijkste themaparken van Spanje, Terra Mitica, Mundomar en Aqualandia.

Klimaat

De Costa Blanca geniet van een typisch mediterraan klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming door de omringende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. Het is een ideale bestemming voor winterzon- en golfvakanties.

In 1986 beval de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied aan als een van de meest rechtvaardige ter wereld – niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld kan het bogen op 325 zonnige dagen per jaar, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.

Andere steden

fm logo 2024
Fm thuis in Spanje
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.