[weglot_switcher]

Orihuela Costa

VIND UW DROOMHUIS IN
Orihuela Costa

Orihuela is een middelgrote stad met iets meer dan 50.000 inwoners, landinwaarts gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca, ongeveer vijftig kilometer ten zuidwesten van Alicante met zijn luchthaven en tussen Murcia en Elche.

Orihuela is het beste te bereiken via de N340 vanuit Alicante. Orihuela ligt ook vlak bij de grote stad Torrevieja. De stad Orihuela moet niet worden verward met wat bekend staat als de Orihuela Costa, de kuststrook in het gebied en eigenlijk ongeveer 19 km van de stad Orihuela.

De Orihuela Costa strekt zich uit van Torrevieja tot Mil Palmeras en bestaat uit zandstranden en rotsachtige baaien met veel bebouwde toeristische resorts vol met flatgebouwen. Als u op vakantie wilt naar Orihuela, dan kunt u Murcia of Alicante als uw vluchtbestemmingen kiezen.

Murcia en Alicante worden bediend door nogal wat budgetmaatschappijen, waaronder Ryan Air en Easyjet. Orihuela is de belangrijkste stad in het Vega Baja-gebied, een belangrijke landbouwzone waar de Citrus teelt de belangrijkste activiteit is.

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.