[weglot_switcher]

Lo Pagan

VIND UW DROOMHUIS IN
Lo Pagan

De stranden in Lo Pagan zijn enkele van de beste die je overal rond de Mar Menor kunt vinden en zijn bezaaid met een aantal fantastische winkels, restaurants en Chringuito-bars. Aan de andere kant van de baai ligt de populaire jachthaven, met zijn fantastische restaurant en kinderkermis die de hele zomer open is.

De jachthaven ligt dicht bij het stadscentrum, waar u het enorme aanbod aan winkels, kerken en andere restaurants en bars kunt ontdekken die hier tot laat in de avond fantastisch eten en drinken serveren. Er is ook een breed scala aan watersporten en activiteiten beschikbaar in Lo Pagan, van jetski’s, boottochten, padelboarden, windsurfen en meer.

In de zomermaanden is er ook de opblaasbare stormbaan net buiten de kust om plezier mee te hebben voor kinderen van alle leeftijden. De grote aantrekkingskracht van gebieden zoals Lo Pagan is de locatie voor de Mar Menor. Met zijn warme ondiepe wateren is het de perfecte veilige plek voor kinderen om het hele jaar door te spelen, en het hoge zoutgehalte heeft ook grote gezondheidsvoordelen voor iedereen.

Door het goede microklimaat en het hoge zoutgehalte (het zout wordt net buiten Lo Pagan gewonnen) is het een van de gezondste gebieden ter wereld.

Lo Pagan staat bekend om zijn therapeutische modderbaden in het warme water van de Mar Menor. Hier kun je je lichaam bedekken met modder uit een van de zoutmeren. Door de aanwezigheid van calcium, zout, jodium en magnesium heeft het een geneeskrachtige werking. De huid voelt verfrissend aan na het afwassen van de modder. Er is gratis toegang – dus een must om te proberen.

Langs het strand loopt een 6 km lange promenade, van de militaire academie I Santiago de la Ribera tot het natuurgebied San Pedro de Pinatar, waar de flamingo’s leven. Flamingo’s komen ook vaak op bezoek tijdens het modderbaden

In het centrum van Lo Pagán vind je gezellige bars, strandtentjes, heerlijke restaurants en leuke buurtwinkels

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.