[weglot_switcher]

Cabopino

VIND UW DROOMHUIS IN
Cabopino

Cabopino staat bekend om zijn indrukwekkende stijl en exclusiviteit en wordt beschermd door dicht bos dat de populaire golfbanen en verfrissende groene heuvels van het gebied benadrukt. Hieronder hebben we een expat-interview met Mark Rose van Rose Estates die het Cabopino-gebied bestrijkt.

In het bijzonder wilden we van Mark de voordelen leren van het wonen in Cabopino en de prijs-kwaliteitverhouding die u kunt krijgen als u besluit permanent in het gebied te blijven. Wat zijn volgens u de voordelen van wonen in Cabopino in vergelijking met andere steden aan de Costa del Sol?

In Cabopino heb je geen auto nodig, want er zijn tal van bars, restaurants en een van de beste stranden in Marbella met watersporten. Dolfijnenboot ook bij Splash Watersports. Ook twee strandbars en twee gemeenschappelijke zwembaden. Cabopino Golf Club net over de weg, uitstekende 18-holes golfbaan. Jachthaven en bars/cafés aan het water.

Voor gezinnen is het aantrekkelijke strand een groot pluspunt. Dit is geen gewoon stuk zand: het strand strekt zich uit over enkele kilometers en is extreem breed, waardoor allerlei veilige strandactiviteiten mogelijk zijn, voornamelijk gericht op zonnebaden en het bouwen van zandkastelen, maar ook op volleybal, voetbal, frisbee en andere strandbalspellen.

De branding is zacht en aangenaam, en er zijn altijd populaire strandrestaurants in de buurt, gespecialiseerd in verse visgerechten. Dan is er de haven. Het kleine formaat is te danken aan de natuurlijk beschutte haven waar het ligt, wat betekent dat grotere jachten er niet kunnen aanmeren. Toch is grootte niet alles – die boten die Cabopino wel hun thuis noemen, hebben de neiging om ingetogen stijl uit te stralen.

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.