[weglot_switcher]

Costa de la Luz

Costa de la Luz

VIND UW DROOMHUIS IN DE
Costa de la Luz

Thuis in Spanje

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

Overvloedige zonneschijn het hele jaar door, spectaculaire landschappen, golfbanen in overvloed, uitstekende vervoersverbindingen, een veilige omgevingen, en enkele van Europa’s beste stranden zorgen er allemaal voor dat Spanje zijn populariteit behoudt. Taal is geen probleem en het Spaanse rechtssysteem is veilig.

Reizigers naar de Costa de la Luz vanuit Nederland hebben een goede keuze aan luchthavens van Faro (45 minuten) in Portugal tot regionale Spaanse luchthavens in Sevilla en Jerez. Alle grenzen zijn vrij open tussen Portugal en Spanje, gescheiden door de rivier de Guadiana.

10 goede redenen om in dit gebied onroerend goed te kopen

  • Gemakkelijke toegang met vluchten van ongeveer 2,5 uur.
  • Warm en zonnig bijna het hele jaar door.
  • Het is ontspannen en de Spanjaarden en Portugezen zijn erg vriendelijk.
  • Spanje heeft veel lagere kosten voor levensonderhoud met weinig gebruik van de kosten van verwarming.
  • Dit gebied is ongerept en beschermd tegen over- bebouwing, vanwege de natuurlijke schoonheid van de estuaria en moerassen.
  • Een van de weinige kustgebieden van Spanje met fietspaden en voetpaden.
  • Momenteel hebben de prestaties van vastgoedinvesteringen de duurdere locaties van Marbella en Costa Blanca overtroffen.
  • Het heeft uitstekende huuropbrengsten met meer economisch vastgoed en een hogere huurvraag
  • Onroerend goed heeft een betere waarde en niet te duur.
  • De schoonheid van de omliggende gebieden staat bekend als de Tuin van Europa.

Ayamonte is een stad die behoort tot de provincie Huelva. Het heeft vandaag een bevolking van ongeveer 21.000 burgers. Deze provincie wordt de Lichtstad genoemd vanwege de zeer heldere lucht die wordt geproduceerd door de Atlantische bries en het gebrek aan vervuiling. Deze zuiverheid van lucht is niet vernietigd door het moderne leven.

Ayamonte is al eeuwenlang een rustig vissersdorpje voor Romeinen, Moren en Christenen. Het stadje loopt af in de monding en de Atlantische Oceaan. Nu komt er een moderne jachthaven bij de stad. De omgebouwde pakhuizen tot restaurants en winkels geven een unieke ambiance om van te genieten. Het estuarium wordt gedeeld met Portugal. Er is een voordelige watertaxi waarmee u aan beide zijden van de rivier kunt genieten van restaurants en stranden. De omgeving is beschermd tegen overmatige ontwikkeling vanwege de ecologisch diverse wetlands

 

Isla Canela is de kuststrook en de beroemde stranden zijn wereldberoemd. De prachtige zandstranden zijn breed en diep waardoor iedereen van ruimte en privacy is verzekerd.

 

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.