[weglot_switcher]

Fuengirola

VIND UW DROOMHUIS IN
Fuengirola

Fuengirola is erg bekend om het gerestaureerde markante kasteel. Dit is gedaan in 1989 en fungeert nu als openluchttheater. De boulevard begint ook bij dit kasteel en is maar liefst 8 km lang. Met aan beide zijden restaurants. Ook zijn hier veel winkeltjes te vinden voor souvenirs of vergeten items zoals een strandhanddoek of bikini. Dit stukje is ook zeer geschikt voor fietsers, rolschaatsers of voor welke vorm van sport dan ook. Langs de boulevard vind je ook toestellen die voor openbaar gebruik zijn om te sporten. Op zondagochtend zie je er vaak de Spaanse locals  gebruik van maken. Hier bevindt zich ook een apart strand voor honden. Zodat een dagje strand inclusief de trouwe viervoeter geen probleem is.

Fuengirola is  erg geliefd bij de Engelsen. Het dorp beschikt daarnaast over een dierentuin voor een gezellig dagje uit. Mensen die graag winkelen kunnen  hun hart ophalen in de meerdere winkelcentra die zich bevinden aan de andere kant van de A7. Uiteraard voorzien van airco voor de warme zomerdagen, waardoor u even kunt afkoelen.

Waar ligt Fuengirola?

Fuengirola ligt ten westen van de toeristische resorts Benalmadena en Torremolinos en  oostelijk  van het blitse, chique Marbella. Er zijn twee luchthavens binnen een relatief korte afstand van het resort, namelijk Gibraltar Airport en Malaga Airport.

Fuengirola ligt 20 km ten westen van Malaga langs de kust richting Marbella. Fuengirola is zeer goed gelegen – slechts 20 minuten rijden van de grote internationale luchthaven van Malaga met zijn enorme keuze aan vluchten naar bestemmingen in heel Europa.

Met de auto: Fuengirola ligt vlak bij de hoofdwegen van de N340 of de autoroute A7. Fuengirola heeft een regelmatige busdienst van en naar de luchthaven van Malaga en ook het stadscentrum van Malaga. Bovendien heeft Fuengirola een treindienst naar het centrum van Malaga. Rio Fuengirola heeft ook een goede toeristische infrastructuur met tal van bars, restaurants, supermarkten, winkels, villa’s, appartementen en hotels.

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.