Gran Alacant

VIND UW DROOMHUIS IN
Gran Alacant

Gran Alacant is een van de dichtstbijzijnde toeristische resorts bij de luchthaven van Alicante en is gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca.

Autohuur is niet nodig, aangezien er een frequente busdienst tussen de luchthaven, het resort en Santa Pola rijdt. Gran Alacant is een populaire badplaats waar veel Spanjaarden een tweede huis hebben gekocht en velen komen in de weekenden naar het resort om te genieten van een pauze aan zee.

Stranden

Gran Alacant is ook een populaire bestemming voor expats vanwege de uitstekende locatie en stranden. Carabassi Beach is het belangrijkste strand dat toeristen en de lokale bevolking bedient in Gran Alacant, ten noorden van het resort. Carabassi Beach is een breed, goudkleurig zandstrand met blauwe vlag en loopbruggen en voetdouches.

Santa Pola ligt slechts zes kilometer ten zuiden van het resort. Het is ook een geweldige plek om tijd door te brengen vanwege de lange uitgestrekte stranden met blauwe vlag en dagtochten naar het eiland Tabarca, een paradijs voor duikers.

Santa Pola is ook een geweldige vissershaven en heeft een groot aantal vis- en zeevruchtenrestaurants.

Dichtstbijzijnde golfbanen

Hoewel er geen golfbanen zijn in Gran Alacant, zijn de dichtstbijzijnde op ongeveer twintig minuten rijden met de auto bij Club de Golf Alenda ten noordwesten van het resort en Alicante Golf ten noorden van de grote haven en stad Alicante.

Ten zuiden van Santa Pola en Torrevieja liggen talrijke golfbanen zoals de golfbanen Marquesa en La Finca.

Wat te zien en te doen

Vervoer

Gran Alacant heeft ook een orbitaal bussysteem waar kaartjes in boeken van tien kunnen worden gekocht. Een enkele reis naar waar dan ook in het resort kost slechts € 1,40.

Voor meer informatie over wat er te zien en te doen is in Gran Alacant kunt u terecht bij het toeristenbureau van Gran Alacant aan de Avenida Escandinavia, dat vanaf begin maart van maandag tot en met vrijdag geopend is van 09:30-14:30 uur tot eind oktober, wat ook de piektijd is voor het toerisme in het resort.

Andere steden

fm logo 2024
Fm thuis in Spanje
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.