Advocaat nodig!

MAKELAAR VOOR AAN- EN VERKOOP IN SPANJEFM Thuis in Spanje

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

In Spanje is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar onroerend goed voordat er ergens wordt getekend. FM (t)huis in Spanje werkt samen met de beste professionals om alles zo goed mogelijk voor u te regelen, zodat u dat zelf niet hoeft te doen en niet voor onverwachte en ongewenste verrassingen komt te staan.

Voor juridische vraagstukken rondom de aan-en verkoop van huizen en alles wat daarmee samen hangt werken we succesvol samen met de Spaanse advocaat Santiago Payo Abogados. Santiago spreekt Engels en kent alle ins- en outs van de Spaanse wetgeving.

De controle van de conditie van het pand

Het nakijken van alle legale documentatie om te zien of het pand in orde is om te kopen.

OVERDRACHTSKOSTEN

Het nakijken van het aankoop contract en verkoop van de woning, bijstand bij het hele proces: voor, gedurende en achter de aan- of verkoop.

CONTROLE EN STATUS VAN PLANNING EN BOUWVERGUNNINGEN

U helpen met een officieel eigendom rapport. Dit document bevat essentiële juridische informatie over de gekozen woning voor de aankoop.

JAARLIJKSE BELASTINGEN

Het verzorgen van uitgebreide fiscale diensten aan, aan zowel klanten die resident of niet-resident zijn.

ERFENIS

Er is geen vrijstelling van successierechten tussen man en vrouw in Spanje. Dit betekent dat een erfenis proces moet worden gedaan en de eigendomsakte moet worden veranderd. Het is daarom belangrijk om een Spaans testament te maken in relatie tot uw Spaanse activa, met vermelding dat u het Nederlands erfrecht wilt toepassen op uw onroerendgoed in Spanje.

TESTAMENTEN

Het is belangrijk om een Spaans testament te hebben wanneer u hier goederen bezit. Het zal u helpen om hoge kosten uit te sparen en het zal u ook helpen tijd en problemen uit te sparen voor uw geliefden in de toekomst. De advocaat kan u helpen om ervoor te zorgen dat dit proces eenvoudig en transparant is.

Wie is Santiago Payo Mazoy

Meer dan 25 jaar ervaring staat garant voor ons werk
Santiago Payo Abogados bestaat uit een team van professionals die ervaring, efficiëntie en technische nauwkeurigheid combineren, gericht op het voldoen aan de behoeften van onze klanten. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het verlenen van juridische dienstverlening in binnen- en buitenland.
Wij bieden een service van de hoogste kwaliteit die alle activiteitensectoren bestrijkt en het resultaat is van een filosofie van directe behandeling die hoge kwalificatie, innovatief beheer, persoonlijke en exclusieve behandeling en effectieve en dynamische juridische oplossingen combineert.

Santiago Payo Mazoy is de oprichter van het bedrijf. Hij heeft een licentiaat in de rechten van de Universiteit van Navarra en een advocaat van de Orde van Advocaten van Malaga. Met uitgebreide kennis en beheersing van talen (Spaans, Engels en Portugees) is hij ook een specialist in onroerend goed en handelsrecht.

Integriteit, efficiëntie en betrokkenheid
Isla Canela Beach 3

Bauke De Vries

Heeft u vragen?

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.
Privacybeleid*
fm logo 2024
Fm thuis in Spanje
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.
VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

Prijs

Prijs