[weglot_switcher]

Over ons

UW AAN- EN VERKOOPMAKELAAR
IN SPANJE

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

Wij zijn uw toegewijde aan- en verkoopmakelaar in Spanje, gespecialiseerd in het vinden van uw ideale vakantiehuis. Met een trackrecord van 31 jaar (since 1993)  hebben we ons gepositioneerd als experts in onroerend goed in Spanje, met diepgaande kennis van het land, zijn regio's, cultuur en lokale wetgeving. Wij zijn uw vertrouwde gids in het vinden van uw thuis in Spanje.

In de verkenningsfase bent u cruciale stappen aan het zetten. Wij nodigen u uit om verder te gaan en een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen en budget bespreken en u informeren over de mogelijkheden die aansluiten bij uw behoeften. Realiseer uw droom en neem die beslissende stap vooruit

Het telefoonnummer is 0184-630644. Als Nederlands bedrijf werken wij vanuit ons hoofdkantoor in de Costa del Sol. In Spanje hebben wij ook onze eigen medewerkers aan de diverse Costa’s. U kunt dus zowel op ons hoofkantoor als in de rest van Spanje op onze eigen medewerkers rekenen.

Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10:00 uur t/m 16:00 uur. Wij staan voor u klaar!

Bezichtiging

Zodra u een keuze heeft gemaakt uit de verschillende Costa's en geïnteresseerd bent in bezichtiging, regelen wij graag een afspraak met een van onze lokale medewerkers. Zij zullen u begeleiden en u kennis laten maken met de omgeving en de geselecteerde projecten. Deze service is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Financiëringsmogelijkheden

Ontdek onze uitgebreide informatie over financieringsmogelijkheden. Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende Spaanse banken, kunnen wij moeiteloos een offerteaanvraag voor u regelen. Voor meer details, bekijk het gedeelte 'Hypotheek' voor een diepgaande uitleg.

 

Bauke De Vries

Heeft u vragen?

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.
Privacybeleid*
Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.
VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

Prijs

Prijs