[weglot_switcher]

San Roque

VIND UW DROOMHUIS IN
San Roque

De oorsprong van de huidige stad ligt in het verlies van Gibraltar in 1704, waarna enkele bewoners van de Rots zich vestigden op een kleine heuvel waar een kapel stond ter ere van San Roque. De oude stad is van historisch en artistiek belang verklaard en de hoogtepunten zijn de Sint-Mariakerk, het Sint-Philips-oratorium en de San Roque-kapel zelf.

San Roque ligt 109 meter boven de zeespiegel op een heuvel en kijkt uit over de baai van Algeciras richting Noord-Afrika. San Roque, met ongeveer 23.000 inwoners, ligt tussen de gemeenten La Linea de la Concepción en Los Barrios in Cadiz. Het dorp ligt boven op een heuvel aan de kant van de drukke A-7 kustweg. Het is de moeite waard om even te stoppen om een ​​kijkje te nemen.

 Hoe is de ligging van San Roque?

Gelegen tussen twee continenten, de zee en de oceaan en drie culturen; Spaans, Brits en Arabisch – kleuren en smaken in overvloed. De omgeving biedt spectaculaire en contrasterende landschappen met zee- en oceaanstranden, evenals een weelderig landschap vol wild leven. Het is populair bij watersporters, bergbeklimmen, golfen, paddletennis, polo en nog veel meer.

In de gemeente San Roque zijn zes golfbanen. Het is ook de thuisbasis van Sotogrande – een van de belangrijkste residentiële ontwikkelingen van Europa – een mekka voor golfers en polospelers. Ten westen van Sotogrande ligt ook het San Roque Club resort met twee golfbanen.

Plattelandstoerisme is ook erg populair in het gebied van San Roque, dat een van de mooiste bossen van Europa omvat, Pinar del Rey, met zijn vele soorten inheemse flora en fauna.

Geschiedenis

Een aantal oude culturen zijn door de plaats van het huidige San Roque gegaan: Iberiërs, Feniciërs, Carthagers en Romeinen hebben allemaal hun sporen achtergelaten. Carteia, de eerste Romeinse kolonie van Spanje, gesticht in 171 voor Christus, was hier gevestigd, op de plaats van een stad met een belangrijke zeehaven.

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.