San Miguel de Salinas

VIND UW DROOMHUIS IN
San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpen en steden die net landinwaarts aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje liggen en die veel expats heeft aangetrokken om zich daar te vestigen, in tegenstelling tot de drukke toeristische resorts aan zee zoals Torrevieja en Guardamar del Segura.

Vliegveld

De luchthaven die het dichtst bij San Miguel de Salinas ligt, is de luchthaven van Alicante, op vijftig minuten rijden met de auto, terwijl veel vakantiegangers ook de luchthaven van Murcia gebruiken aan de oevers van de Mar Menor, op slechts dertig minuten afstand.

De dichtstbijzijnde badplaatsen bij het dorp zijn Torrevieja, Playa Flamenca en La Zenia, op minder dan tien minuten rijden met de auto.

De Laguna Salada Torrevieja (zoutmeer) is ideaal voor wandelexpedities en vogels kijken en ligt op minder dan vijf minuten rijden.

Hoe daar te komen?

De gemakkelijkste manier om vanaf beide luchthavens naar Miguel de Salinas te komen, is door een auto te huren. De dichtstbijzijnde autoverhuurbedrijven bevinden zich in het nabijgelegen Torrevieja, dat op slechts acht kilometer afstand ligt.

Een retourtransfer van de luchthaven van Murcia naar San Miguel de Salinas begint bij € 90 retour met Sun Transfers, terwijl je vanaf de luchthaven van Alicante bijna € 150 kunt betalen voor een terugreis.?

Het loont de moeite om de transfertarieven te onderzoeken voordat u aan uw vakantie begint en te profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen. San Miguel de Las Salinas heeft een zeer centrale ligging waardoor dagtochten naar de steden Alicante, Murcia en Cartagena een plezierige ervaring worden in plaats van een zware reis.

Het weer in San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas geniet van een mediterraan klimaat wat betekent dat de zomers warm zijn met milde winters waar men wat regen kan verwachten. De stad geniet van meer dan driehonderd dagen zon per jaar, dus zelfs in de winter kun je meer zonnige dagen verwachten dan regenachtige.

Stranden

De dichtstbijzijnde stranden van Torrevieja liggen op minder dan tien

 

 

minuten rijden met de auto en hier kunnen bezoekers genieten van twintig kilometer aan stranden, de boulevard, bars, restaurants en het beste nachtleven aan de zuidelijke Costa Blanca.

Costa Blanca Diving ligt aan de noordkant van de stad en duiken beginnen bij € 35 voor een korte duik en € 55 voor wrakken en boten in de warme wateren van de Costa Blanca, Costa Calida en La Manga. Bij begeleide duiken kan uitrusting gehuurd worden vanaf €15 per dag.

Andere steden

fm logo 2024
Fm thuis in Spanje
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.