[weglot_switcher]

Estepona

VIND UW DROOMHUIS IN
Estepona

Dit dorpje staat bekend als de tuin van de Costa del Sol. Zodra je het dorp binnenrijdt zie je gelijk de rotonde volstaan met bloemen. Ook alle smalle straten hebben een eigen kleur voor de potten. Ieder jaar is er ook een wedstrijd welke straat/huis er het mooiste uitziet. Ieder huis is hier zelf verantwoordelijk voor en bijna alle Spanjaarden doen hieraan mee. Zo kleuren de straten erg mooi op. Ook de architectuur is wonderschoon hier. De ruime brede stranden zijn heerlijk om te wandelen of te relaxen uiteraard.

Waar staat Estepona het meest om bekend?

Estepona is een havenstad en heeft zijn wortels in de visserij. In de loop der jaren is deze bruisende middelgrote kustplaats uitgegroeid tot een toonaangevende toeristische bestemming aan de Costa del Sol. Het is genesteld tussen het Sierra Bermeja-gebergte en een uitgestrekte kustlijn van 23 km bezaaid met enkele van de beste stranden van Zuid-Spanje.

Estepona heeft een uitgebreide promenade die langs het strand loopt. Er is een jachthaven aan het einde van de promenade, op slechts een paar minuten van de stad, en hier liggen veel jachten en zeilboten. De plaats komt tot leven tijdens de zomermaanden met een bruisend nachtleven, verwacht alles van Karaoke tot Keltische muziek en natuurlijk Flamenco.

Wat zijn de voordelen van wonen in Estepona in vergelijking met andere steden aan de Costa del Sol?

Estepona heeft de afgelopen jaren de meeste investeringen gezien van alle naburige steden aan de Costa del Sol. Geweldige infrastructuur, nieuwe wegen, een nieuw ziekenhuis, een groene facelift is ook aan de gang.

Estepona ligt aan een langgerekt prachtig strand, dus je hebt de zee vrijwel voor de deur. Goede keuze aan restaurants en bars met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kosten van levensonderhoud zijn ook goedkoper dan in naburige steden zoals Marbella, Benahavis en Sotogrande.

Een nuchtere stad met typisch Andalusische charme.

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.