[weglot_switcher]

Contact

Onze informatie

Neem Vandaag Nog Contact Op

Bent u klaar om de stap te zetten naar een nieuw avontuur in Spanje? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze Nederlandse makelaar staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw Spaanse droom. Kijk verder op onze website of bel ons voor meer informatie.

Conclusie

Als Nederlandse makelaar met expertise in de Spaanse vastgoedmarkt, zijn wij uw betrouwbare partner voor de aankoop en verkoop van huizen in Spanje. Met onze diepgaande kennis, persoonlijke service en uitgebreide netwerk, maken wij uw vastgoedtransacties in Spanje zorgeloos en succesvol.

Telefoonnummers

Spanje is ons specialisme, wij kennen het land, de cultuur, de verschillende regio's en lokale wetten en gebruiken.
U kunt ons bereiken op:

+31(0)184 63 06 44
of +31 6 11591388

Email

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in Spanje. Wij kunnen u perfect begeleiden bij het aankopen van een woning of de verkoop ervan.
Mail ons op: [email protected] of [email protected] 

Onze werkgebieden

Costa del Sol 

De Costa del Sol, helemaal in het zuiden van Spanje, heeft zijn eigen kenmerken en een geheel eigen sfeer.
 

Costa Blanca Noord 

De Costa Blanca Noord is een betoverende regio aan de oostkust van Spanje, in de provincie Alicante. Met zijn adembenemende landschappen, idyllische baaien en levendige kustplaatsen is het een ideale bestemming voor zowel natuurliefhebbers als zonzoekers. 

De Costa Blanca Zuid

De Costa Blanca Zuid is een prachtige kuststreek in Spanje, gelegen in de provincie Alicante. Het gebied staat bekend om zijn schitterende stranden, helderblauwe Middellandse Zee en schilderachtige dorpjes en biedt een perfecte mix van ontspanning en cultuur. 

Costa Calida  

Costa Cálida is een prachtige kuststreek in het zuidoosten van Spanje, gelegen in de regio Murcia. Bekend om zijn warme klimaat, uitgestrekte stranden en kalme wateren van de Mar Menor, biedt deze regio een uitstekende omgeving voor ontspanning en watersporten. 

Costa del Luz 

Costa de la Luz is een schitterende kuststreek in het zuidwesten van Spanje, grenzend aan de Atlantische Oceaan en de Golf van Cádiz. Met zijn uitgestrekte, ongerepte stranden, charmante dorpjes en rijke geschiedenis trekt deze regio bezoekers aan die op zoek zijn naar een authentieke en rustige Spaanse ervaring. 

Bauke De Vries

Heeft u vragen?

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.
Privacybeleid*
Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.
VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

Prijs

Prijs