[weglot_switcher]

Contact

Onze informatie

Kantoor

Als Spaans bedrijf met Nederlandse klanten werken wij vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam. In Spanje hebben wij onze eigen medewerkers aan de diverse Costa's. U kunt dus zowel in Spanje als in Nederland op onze eigen medewerkers rekenen.

Ons postadres is:
Van der Hoevenplein 79
3072 MK Rotterdam

Telefoonnummers

Spanje is ons specialisme, wij kennen het land, de cultuur, de verschillende regio's en lokale wetten en gebruiken.
U kunt ons bereiken op: +31(0)184 63 06 44
of +31 6 11591388

Email

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in Spanje. Wij kunnen u perfect begeleiden bij het aankopen van een woning of de verkoop ervan.
Mail ons op: info@fmthuisinspanje.com

Onze werkgebieden

Costa del Sol 

De Costa del Sol, helemaal in het zuiden van Spanje, heeft zijn eigen kenmerken en een geheel eigen sfeer.
 

Costa Blanca Noord 

De Costa Blanca Noord is een betoverende regio aan de oostkust van Spanje, in de provincie Alicante. Met zijn adembenemende landschappen, idyllische baaien en levendige kustplaatsen is het een ideale bestemming voor zowel natuurliefhebbers als zonzoekers. 

De Costa Blanca Zuid

De Costa Blanca Zuid is een prachtige kuststreek in Spanje, gelegen in de provincie Alicante. Het gebied staat bekend om zijn schitterende stranden, helderblauwe Middellandse Zee en schilderachtige dorpjes en biedt een perfecte mix van ontspanning en cultuur. 

Costa Calida  

Costa Cálida is een prachtige kuststreek in het zuidoosten van Spanje, gelegen in de regio Murcia. Bekend om zijn warme klimaat, uitgestrekte stranden en kalme wateren van de Mar Menor, biedt deze regio een uitstekende omgeving voor ontspanning en watersporten. 

Ibiza 

Ibiza is de op twee na grootste van de Balearen, een autonome gemeenschap van Spanje 

Costa del Luz 

Costa de la Luz is een schitterende kuststreek in het zuidwesten van Spanje, grenzend aan de Atlantische Oceaan en de Golf van Cádiz. Met zijn uitgestrekte, ongerepte stranden, charmante dorpjes en rijke geschiedenis trekt deze regio bezoekers aan die op zoek zijn naar een authentieke en rustige Spaanse ervaring. 

Bauke De Vries

Heeft u vragen?

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.
Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.
VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

Prijs

Prijs