[weglot_switcher]

Mijas

VIND UW DROOMHUIS IN
Mijas

Mijas Pueblo is het gebeid in de bergen, waar veel ezels leven. Dit is waar het dorp ook een beetje om bekend staat. Mijas Playa is uiteraard aan het strand.  In Mijas bevindt zich een zeer populaire markt net naast de A7. Eigenlijk is Mijas de meest rustige plek aan de Costa del Sol. Weinig grote hotels en meer kleinere laagbouw en appartementencomplexen. Vanaf Mijas Pueblo is er op de zonnige dagen bijna altijd zicht op de kustlijn van  Marokko. De stranden in Mijas Playa beschikken niet echt over een boulevard. Er bevindt zich wel een houten looppas, waar je geniet van een verkoelende wind uit zee, maar niet het ongemak ervaart van door het zand lopen. Deze brug loopt door tot Marbella dus er kan zeker een aardig stukje gefietst of gewandeld worden. Er bevinden zich hier ook vele leuke smalle straatjes met tapasbarretjes en goede Spaanse wijnen.

Ook wel bekend als “La Cala” door de lokale bevolking, is het ongeveer 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga. Enkele van de aangrenzende gebieden die gemakkelijk te bereiken zijn, zijn de steden Fuengirola, Torremolinos, Marbella en Puerto Banus.

Zowel kinderen als degenen jong van hart zullen La Cala de Mijas ervaren als een heerlijke plek met een heleboel dingen om te zien en te doen. Deze omvatten plaatsen zoals Sea Life, Fuengirola Zoo en Tivoli World, die allemaal op slechts een paar minuten van het dorpscentrum liggen. Er zijn ook stranden, plonsparken, duikcentra, sportzalen en alle soorten buiten- en binnen activiteiten die zeker aan ieders behoeften en wensen zullen voldoen.

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.