Pinar de Campoverde

VIND UW DROOMHUIS IN
Pinar de Campoverde

El Pinar de Campoverde (meestal bekend als Campoverde) is een dorp op een beboste heuvel aan de voet van de Sierra de Escalona bergen, 10 km landinwaarts van Pilar de la Horadada met mooi uitzicht op de Middellandse Zee.

De bevolking van 3.000 inwoners omvat veel Noord-Europese inwoners (bekend als expats) die hier wonen. Het is ook een handige uitvalsbasis voor een vakantie weg van de drukke kust. De vertaling van de naam El Pinar de Campoverde betekent bos en groene velden

De ligging van Pinar de Campoverde

Campoverde ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven van Murcia (San Javier) en op minder dan 1 uur rijden van de luchthaven van Alicante. Het is absoluut het beste om autoverhuur voor Campoverde direct af te sluiten, zodra u op de luchthaven aankomt. Ten zuidwesten van Campoverde ligt het beroemde natuurpark Rio Seca waar je langs de rivier kunt wandelen. Er is gedurende millennia door het water een spectaculaire kloof uitgehouwen w door de gele zandsteen.

Faciliteiten

Hoewel het een klein dorp is, zijn er een paar bars, restaurants, een supermarkt en een bank. Op zondagochtend is er een kleine straatmarkt.

Campoverde profiteert ook van de nieuwe golfbaan Lo Romero in de buurt.

Dichtstbijzijnde stranden

Op 15 minuten rijden van Pinar de Campoverde vindt u verschillende stranden met 4 km aan zandstranden die zich uitstrekken van El Mojon tot Mil Palmeras, waaronder een kleine, mooie baai bij Torre de la Horadada waar ook een jachthaven is.

Andere steden

fm logo 2024
Fm thuis in Spanje
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.