[weglot_switcher]

Benhavis

VIND UW DROOMHUIS IN
Benahavis

Benahavis is een prachtig landinwaarts, klein witgekalkt stadje dat wordt omgeven door een natuurlijk park. Slechts 7 km landinwaarts van de kust en zijn vele stranden is dit een echt ongerept toevluchtsoord.

Het staat bekend om zijn rust en stilte (het aantal inwoners is iets minder dan 6.000), de diepe bron van charme en adembenemende schoonheid, het is een populaire bestemming geworden onder degenen die graag een ontspannen wandeling maken of even willen ontsnappen aan de drukte van het leven.

Waar ligt Benahavís?

Benahavis is het meest bergachtige dorp aan de westelijke Costa del Sol. Het ligt halverwege tussen de steden Marbella en Estepona, vlak bij de prachtige Sierra de las Nieves. Met een terrein dat wordt doorkruist door de rivieren Guadalmanza, Guadaiza en Guadalmina, is reizen naar Benahavis (uitgesproken als Bena’vis!) ongetwijfeld “zo dicht mogelijk bij het paradijs”.

Welke luchthaven ligt het dichtste bij Benahavís?

Benahavis is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende luchthavens. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven North Front in Gibraltar, op slechts 50 km afstand. Andere luchthavens in de buurt zijn de internationale luchthaven van Malaga (Malaga, 32 mijl) en de luchthaven van Jerez (Jerez, 58 mijl). De meeste mensen arriveren vanaf het vliegveld in Malaga met een reistijd van ongeveer 50 minuten.

Wat is er te zien en te doen?

Benahavis beslaat meestal een boslandschap met verstedelijkte plaatsen die slechts een minimaal deel van het gebied vormen. “Las Angosturas”, gevonden in het Ronda-gebergte, wordt erkend en verklaard als een monument van natuurlijk belang.

Als u Benahavis bezoekt, vergeet dan niet de volgende bezienswaardigheden in uw reisschema op te nemen om uw reis echt onvergetelijk te maken.

  • Kasteel van Montemayor
  • Torre Esteril
  • Torre Tramores
  • Torre Campanillas
  • Torre Daidin
  • Torre Leoneras

Andere steden

Frans Mulder Thuis in Spanje
Fm thuis in Spanje
Urb. Balcon del Golf
C. Topacio 2 Local 3
29649 Mijas - Malaga
[email protected]

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in en ontvang de beste aanbieding van nieuwbouwprojecten aan de spaanse kust.