7004-3 – Appartement omgeving Estepona

€280.200
Verkoop

7004-3

Property ID

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Als je voor 31 december koopt.€ 6.000 korting en een voucher voor de reiskosten ter waarde van € 1.500

Een 3 slaapkamer appartement met zowel een tuin als een terras. Het terras is vanaf 31m2 en de tuin 31m2.

66 meergezinswoningen, verdeeld over 3 blokken dichtbij het strand van Estepona, in een zeer rustige enclave. Dit wooncomplex maakt onderdeel uit van een grote stedenbouwkundige ontwikkeling in het gebied met als hoofdlijn het ontwerp van moderne functionele grootformaat woningen. Het complex krijgt een zwembad en uitgestrekte tuinen, die worden gedeeld met fase I van de Galera.

De typologie van de woningen, waaronder meerdere penthouses, worden 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Ruime units ontworpen met grote terrassen en zuidoost / zuid / zuidwest oriëntatie, zodat u vanuit de appartementen kunt genieten van het uitzicht op de zee en de bergen en het hele jaar door kunt genieten in een van de meest bevoorrechte enclaves aan de Costa del Sol.

2 slaapkamer appartement met tuin refnr. 7004-1

3 slaapkamer appartement refnr. 7004-2

2 slaapkamer apartement refnr. 7004

Omgeving

De plaats Estepona ligt in het zuiden van Spanje aan de Costa del Sol in de provincie Malaga tussen Marbella en Gibraltar en is er in geslaagd om zijn charme en karakter van een dorp te behouden ondanks zijn groei de afgelopen jaren. Het centrum bestaat uit kleine gezellige straatjes waar elke straat zijn eigen kleur bloembak heeft. Calle Real is de hoofdstraat met vele winkeltjes, Plaza de las flores is een gezellig plein met verschillende restaurantjes. Bezoek de gezellige haven, Puerto Deportivo, met haar vele restaurants en bars. De haven is op haar levendigst op zondagochtend als de wekelijkse markt daar plaats vindt en in de zomermaanden na middernacht als de discotheken en clubs openen.

 

 

https://www.fransmulder.nl/wp-content/uploads/2021/02/Voorkant-1.jpg

Address

 • Country: Spain
 • Province / State: Costa del Sol
 • City / Town: Estepona
 • Neighborhood: Costa del Sol
 • Property ID 7004-3
 • Price €280.200
 • Property Type Appartement
 • Property status Verkoop
 • Bedrooms 3
 • Bathrooms 2
 • Land area 101 m2

Contact

Tessa de Vries

Property Agent
Kade 42, 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
+34 722 83 79 25
tessa@fransmulder.nl
Other Properties

Vergelijkbare woningen

A08-0001 Appartement op het witte eiland!

Verkoop

Dit complex in Ibiza is het nieuwe en exclusieve complex op het witte eiland. Het spectaculaire bouwproject omvat appartementen met 2 en 3 kamers aan de Middellandse Zee, en een fantastisch uitzicht op de baai en het eiland Conillera. In deze geprivilegieerde enclave kunt u van fantastische zonsondergangen genieten. Geniet van een magische avond in […]

103 m2
3
2
A06-0004 Appartementen met uitzicht op de zee

Verkoop

Hier kunt u genieten van een aangename sfeer van rust en kalmte en tegelijkertijd op minder dan 15 minuten van een van de kosmopolitische bestemmingen in Europa, waar laat u verleiden door het vrijetijds-, culturele, gastronomische en sportieve aanbod. 15 minuten van de luchthaven en slechts 20 minuten van het hart van Malaga of Puerto […]

60 m2