Marbella/ Puerto Banus

VIND UW DROOMHUIS IN
Marbella/ Puerto Banus

De naam Marbella komt voor uit de Moorse overheersing. In tegenstelling tot de andere badplaatsen aan de Costa del Sol was het geen vissersdorpje, maar van oudsher al een belangrijk dorp. Dit dorp kent 2 havens. Je kan zelfs per boot van Marbella haven naar de haven van Puerto Banus. Door dat dit dorpje tussen twee bergen in ligt is de tempratuur zowel in de winter als zomer zeer aangenaam. In de winter komt het eigenlijk niet vaak onder de 18 graden. Ideaal voor mensen die van warm weer houden. In de zomer kent het ook niet de extreme temperaturen van boven de 40 graden. Dit zie je vaker terug in het binnenland. De haven van Puerto Banus is zeer bekend als dé jetset plaats vergelijkbaar met Monaco. In de haven liggen dan ook aardig wat beeldschonen jachten en ook de autoliefhebbers genieten van de luxe ambiance. Lamborghini’s en Ferrari’s rijden continu voorbij terwijl je op een van de vele terrassen zit aan een ijskoude cava onder de Spaanse zon. Door deze jetset scene is dit meteen ook de duurste locatie van de Costa del Sol. Van golfbaan tot tennisbaan, luxe restaurants, hotels en exclusieve nachtclubs is hier in Marbella altijd wat te beleven.

Je kunt hier ook uitgebreid wandelen of fietsen aan de boulevard en genieten van de winkels en restaurant de winkelstraat in Puerto Banus. Deze staat bekend om de vele luxe winkels. Je zult hier winkels van Prada, Gucci en Chanel vinden, maar ook merken zoals Lacoste en Micheal Kors.

Costa del Golf

Samen met ons ontdekken welke regio het best aansluit op uw wensen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder!

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fmthuisinspanje.nl

    Compare

    Enter your keyword