Ibiza

VIND UW DROOMHUIS IN
IBIZA

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

Ibiza is het derde grootste eiland van de Balearen, een autonome gemeenschap van Spanje. Dit Spaanse eiland in de Middellandse Zee ligt op 150 kilometer van de stad Valencia en net voor de oostkust van Spanje. In de steden Santa Eulària des Riu en Sant Antoni de Portmany bevinden zich de meeste bevolking. Het hoogste punt, Sa Talaiassa ligt op 475 meter boven zeeniveau.

 

Ibiza staat bekend om zijn associatie met het nachtleven, elektronische dansmuziek en de zomerclubscene, die allemaal grote aantallen toeristen trekken. De regering van het eiland en het Spaanse VVV-kantoor werken al langere tijd om dit imago aan te passen. Het is heel mooi romantische eiland. En zeker ook geschikt voor gezinnen.

 

Ibiza staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Daarnaast worden Ibiza en het nabijgelegen eiland Formentera in het zuiden ook wel de Pine Islands of “Pityuses” genoemd.

Het klimaat van Ibiza is typisch Spaans: warm, zonnig en droog, met weinig variatie tussen hoogte- en dieptepunten. De zonuren van Ibiza zijn 2700-2800 per jaar, terwijl de jaarlijkse hoeveelheid regen varieert van 400 tot 450 millimeter. Dus erg aangenaam gedurende het hele jaar.

 

Costa-Brava

Samen met ons ontdekken welke regio het best aansluit op uw wensen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder!

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44 

Per e-mail  kan ook: info@fmthuisinspanje.nl

    Compare

    Enter your keyword